gototopgototop
Eerste indruk
8,2
Service
9,1
Prijs / kwaliteit
8,7

Dienstverlening

Hieronder ziet u diverse diensten staan waarmee wij u wellicht van dienst kunnen zijn.
Bent u op zoek naar hulp en staat het niet in dit overzicht? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en wij gaan kijken wat wij voor u kunnen doen.

Voor een omschrijving van de door ons aangeboden diensten, klikt u op de optie van uw keuze en u krijgt uitleg over het betreffende onderwerp.

Heeft u een verouderde groepenkast, dan kunnen wij deze in sommige gevallen ook dusdanig aanpassen dat hij weer aan de huidige regelgeving voldoet.
Soms volstaat het om alleen een hoofdschakelaar in te bouwen.
Soms moeten er ook 1 of 2 aardlekschakelaars ingebouwd worden om de kast weer aan de minimale eisen te laten voldoen

Bij een bouwkundige renovatie of het aanleggen van een geheel nieuwe badkamer passen wij voor u ook de elektrische installatie op een veilige vakkundige wijze aan.
We brengen veiligheidsaardig aan conform de voorschriften.
We brengen de elektrotechnische installatie aan conform de huidige zone indeling welke door de NEN 1010 wordt voorgeschreven.
Tevens kunnen wij voor u ook de mechanische ventilatie en/of de vloerverwarming verzorgen.
Wij hebben voor u ook een compleet assortiment inbouw verlichting (230 volt spots, 12volt halogeen spotjes  of inbouw  letverlichting)
Wij zijn altijd bereid om u betreffende verlichting te voorzien  van goede adviezen.
                                                                                          
Wij kunnen voor u in bijvoorbeeld een bergingsgang, parkeerruimte of een andere publiekstoegankelijke ruimte, een camera bewakingssysteem aanleggen.
Dit systeem kan worden voorzien van diverse types slagvaste camera's en een timelapse recorder waarbij zeer lange tijd opnames kunnen worden opgeslagen en teruggekeken.

Heeft u het beheer over een groot complex / gebouw en is de verlichting niet compleet of defect ?
Mogelijk is de noodverlichting verouderd en incompleet of zijn de accu's defect.
Wij kunnen voor u de verlichting nazien, lichtbronnen of armaturen vervangen.
Wat noodverlichting betreft kunnen wij accu's uitwisselen en de armaturen nazien.
Ook hierin  kunnen wij u een goed en eerlijk advies geven.

Ook voor data, telefoon of televisie netwerken kunnen wij in veel gevallen iets voor u betekenen.
Wij kunnen voor televisie netwerken de bekabeling, aansluitpunten en versterkers werkend opleveren.
Wij kunnen voor data en / of telefonie de bekabeling en of aansluitpunten afgemonteerd opleveren.

Wij kunnen voor u een elektrotechnische keuring uitvoeren, voorzien van schriftelijke rapportage.Deze rapportage is belangrijk, indien u brandschade oploopt en de verzekeringsmaatschappij bewijs wil omtrent de staat van de elektrotechnische installatie.Wij keuren de installatie op veiligheid, isolatie waarden, aardcircuitweerstanden en op de goede werking van de aardlekschakelaars.Deze keuring is momenteel in de aanbieding voor u!!!
klik HIER om de aanbieding te bekijken.


Heeft u last van een elektrotechnische storing,dan hoeft u slechts te bellen naar onze service coördinator en er verschijnt binnen korte tijd een vakkundige elektricien, die de storing voor u oplost.
Heeft u minder urgente klachten en bent u zakelijke klant,dan hoeft u slechts een fax of e-mail te zenden met daarop de omschrijving van de klacht, het telefoonnummer en naam van de contact persoon ter plaatse.
Wij zullen de klacht voor u inplannen en oplossen.

Groepenkast Installeren

Op zoek naar een bedrijf om een groepenkast te installeren in Eindhoven? Dan zoekt u naar onze elektrotechnische onderneming. Wilt u een nieuwe groepenkast plaatsen in bijvoorbeeld een woning, bedrijfsruimte of kantoor? Dan bent u bij ons beslist aan het juiste adres. Ook voor een meterkast aanpassen kunt u natuurlijk bij ons terecht. 

Elektrotechnische diensten - GROPENKAST INSTALLEREN

Op zoek naar een bedrijf voor elektronische diensten in Eindhoven? Dan zoekt u naar onze elektrotechnische onderneming. Wilt u een nieuwe stoppenkast plaatsen of meterkast vervangen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw specialist voor ale elektronische diensten. Wij zijn een elektrotechnisch bedrijf met NEN 3140:2011 certificaat.

Groepenkast vervangen kosten

Misschien moet uw groepenkast vervangen of vernieuwd worden en vraagt u zich af wat de kosten hiervan zijn. U kunt dan onze prijslijst op de website raadplegen. Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereid te zorgen voor een vrijblijvende prijsopgave, eventueel na een bezoek ter plaatse. 

Onze tarieven zijn laag, terwijl de kwaliteit van het werk altijd optimaal is. U kunt dus ons bedrijf dan ook met een gerust hart inschakelen voor werkzaamheden aan groepenkast(en) of voor andere elektrotechnische klussen in Eindhoven.
Neem contact met ons op
Wij geven u ook verder graag alle informatie die u nodig heeft met betrekking tot de bij u uit te voeren elektrotechnische werkzaamheden. Niet alleen voor werk aan uw stoppenkast maar ook voor andere werkzaamheden op elektrotechnisch gebied kunt u ons bedrijf inschakelen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.
Heeft u een verouderde groepenkast ?
Wij kunnen deze compleet voor u vervangen.
Wij verwijderen de oude groepenkast en sluiten een nieuwe groepenkast voorzien van de benodigde hoofdschakelaar, 230 volt automaten en aardlekschakelaars voor u aan.
Tevens zal de groepenverklaring update worden gemaakt.
Momenteel hebben wij een hele scherpe prijs voor u om uw oude groepenkast te vervangen.
klik HIER om de aanbieding te bekijken.

Klik HIER voor de algehele prijslijst van de groepenkasten


Groepenkast vervangen

Als u bent verhuisd of er is om een andere reden een wijziging nodig aan uw groepenkast, dan komt u voor een klus te staan waar u een deskundig bedrijf voor nodig heeft. Een groepenkast installeren is een specialistisch karwei en ook een meterkast vervangen mag u immers niet zelf doen. Als gespecialiseerd elektrotechnisch bedrijf kunnen wij dit soort werkzaamheden voor u verrichten. Deskundig en veilig, zodat aan alle eisen voldaan is.

NEN 1010 richtlijnen - Groepenkast vervangen

Woont u in Eindhoven en wilt u een groepenkast vervangen? Dan bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Ook voor een groepenkast samenstellen kunt u natuurlijk bij ons terecht. Wij kunnen u groepenkast aansluiten volgens de NEN 1010 richtlijnen, zodat u zeker weet dat alles op de juiste manier wordt aangesloten

Groepenkast vervangen kosten

Het vervangen van een groepenkast hoeft niet duur te zijn. Als u wilt weten wat dit in uw geval kost, raadpleeg dan de prijslijst op de website. Heeft u vragen neemt u dan gerust contact met ons op en wij geven u een prijsopgave, eventueel nadat wij bij u thuis langs zijn geweest om de situatie ter plaatse op te nemen. Wij kunnen dan precies zien wat er nodig is en kunnen u een goede indicatie geven van wat het plaatsen van de nieuwe groepenkast u gaat kosten.
Vrijblijvend Een prijsopgave is geheel vrijblijvend, dus schroom niet om contact op te nemen. Ook voor verdere informatie over groepenkast vervangen of een ander elektrotechnisch onderwerp kunt u ons altijd bellen of mailen. U kunt zeker zijn van een deskundig antwoord.

Direct een afspraak maken? Dat kan hier!
Betreffende intercom installaties kunnen wij voor u storingen oplossen en onderdelen vervangen.
Wij kunnen ook voor u de totale verouderde intercom installatie vervangen voor een modern digitaal of analoog systeem.
Dit systeem bestaat uit een spreek luisterpost bij de entree en in de appartementen een intercom toestel.
Vaak dien je dan ook oude kabel te verwijderen en nieuwe systeemkabel aan te leggen.
Ook kunnen wij bijvoorbeeld een installatie voorbereiden op videofoon.
Dit heeft als voordeel dat een installatie relatief goedkoop is en dat alleen een bewoner die een monitor wil iets moet bijbetalen.
In deze situatie plaatsen wij buiten een spreek luisterpost met camera bij de entrees en in de appartementen een intercom toestel.
Buitenposten kunnen zowel standaard als vandalisme bestendig worden uitgevoerd.
Ook kunnen wij lezer modules t.p.v. de entree voor u aanbrengen. ( dit is een lezer module, waarbij de bewoner een kaart of elektronische sleutel tot zijn beschikking krijgt.)
Naast toegangscontrole systemen zijn ook elektronische naamregisters door ons te leveren en aan te sluiten. ( hierdoor zijn er geen beldrukkers meer nodig nabij de entree)
Wij werken met diverse goede A merken en staan borg voor goede kwaliteit en nazorg.

Bij een bouwkundige renovatie of het aanleggen van een geheel nieuwe badkamer passen wij voor u ook de elektrische installatie op een veilige vakkundige wijze aan.
We brengen veiligheidsaardig aan conform de voorschriften.
We brengen de elektrotechnische installatie aan conform de huidige zone indeling welke door de NEN 1010 wordt voorgeschreven.
Tevens kunnen wij voor u ook de mechanische ventilatie en/of de vloerverwarming verzorgen.
Wij hebben voor u ook een compleet assortiment inbouw verlichting (230 volt spots, 12volt halogeen spotjes of inbouw led-verlichting)
Wij zijn altijd bereid om u betreffende verlichting te voorzien van goede adviezen.

Elektrotechnisch Bureau Kwanten BV is gaat nu ook zijn naam vestigen als duurzame installateur.
Wij kunnen u niet alleen voordelig ledlampen leveren, maar kunnen ook complete led armaturen leveren en monteren.
Tevens kunnen wij een extra besparing voor u mogelijk maken, door te onderzoeken of er wat verlichting achter ( beweging/ licht donker) sensoren geplaatst kan worden.

NEN 3140 : 2011

Voor inspecties aan elektrische installaties is de NEN 3140 : 2011 norm van toepassing. Het werken met, gebruikmaken van elektrische installaties brengt immers altijd een risico met zich mee. Denk maar eens aan letsel door een elektrische schok of ontploffing. Voor het uitvoeren van werkzaamheden aan elektrische installaties is het verstandig een elektrotechnisch installatie bedrijf in te schakelen. Als specialisten zijn wij op de hoogte van de eisen en regelgeving voor het werken met dit soort installaties.

Elektrotechnisch bedrijf met NEN 3140 : 2011 certificaat in Eindhoven

Zowel voor werknemers als voor werkgevers zijn er regels waar men zich aan moet houden en in de Arbowet wordt dan ook verwezen naar deze NEN norm. Niet enkel elektrische installaties, maar ook elektrische handgereedschappen dienen bijvoorbeeld aan een periodieke NEN 3140 : 2011 keuring onderworpen te worden. 

Als elektrotechnisch installatiebedrijf zijn wij op dit moment bezig het  NEN 3140 : 2011 certificaat van toezicht te behalen. Met deze NEN certificering worden wij bevoegd een NEN 3140 : 2011  keuring voor en bij derden uit te voeren. Een periodieke keuring conform de NEN 3140 : 2011 van uw installaties en handgereedschappen verhoogd de veiligheid binnen uw bedrijf.

De norm 3140:2011 vanuit bedrijfseconomisch oogpunt

Het laten toetsen van uw installatie aan de NEN 1010 conform de NEN norm 3140 : 2011  in uw onderneming/ bedrijfspand van de veiligheidseisen is om verschillende redenen aan te raden, waaronder:
  • De belangrijkste reden is natuurlijk de veiligheid van u en uw medewerkers.
  • Een NEN 3140 : 2011 gekeurde installatie kan mogelijk ook voorkomen dat u in geval van een calamiteit aansprakelijk wordt gesteld.
  • Tijdens deze inspectie worden belangrijke zaken als achterstallig onderhoud, welke soms directe veiligheidconsequenties kunnen hebben, onder de aandacht gebracht.
  • Meestal wordt deze inspectie door de verzekeraars verplicht.
  • Een tevreden arbeidsinspectie.
Elektrotechnisch Bureau kwanten BV kan voor u de verlichting in uw appartementen complex dusdanig aanpassen, dat deze voldoet aan de huidige eisen betreffende noodverlichting.
Wij projecteren een vluchtroute plan, zodat wij de noodverlichting armaturen op de juiste plaats en voorzien van de juiste pictogrammen monteren.
Ook voorzien wij ruimtes zoals lange gangen en ruimtes van grote omvang van het juiste aantal noodverlichtings armaturen zodat deze ook in geval van spanningsuitval gedurende de voorgeschreven tijd van voldoende verlichting is voorzien.
Indien nodig passen wij ook de bedrading voor u aan, om de accu's te voorzien van continu spanning.
Elektrotechnisch Bureau Kwanten Bv kan voor u ook een onderhoudscontract op maat verzorgen, inclusief periodieke controles en vervangen van lichtbronnen en accu's.

Heeft u vochtproblemen in uw huis ? In veel huizen ziet men badkamers, waar de wanden wit of groen uitgeslagen zijn van wandschimmels t.g.v. te weinig ventileren.
Elektrotechnisch Bureau Kwanten BV kan uw badkamer voorzien van een juiste ventilator, eventueel in combinatie met driestanden regelingen, naloopregelingen i.s.m. verlichting of zelfs vocht sensoren.
Maakt uw ventilator te veel herrie en is er sprake van achterstallig onderhoud?
In dit geval kan Elektrotechnisch Bureau Kwanten BV uw ventilatie systeem een onderhoudsbeurt geven.
Ook het reinigen van uw ventilatie kanalen of het vervangen van lagers kunnen wij voor uw verzorgen.
Is uw ventilatie systeem verouderd en versleten?
Dan kan Elektrotechnisch Bureau Kwanten BV deze voor uw vervangen.
Indien u of wij twijfelen aan de capaciteit van uw ventilatiesysteem kunnen wij een capaciteitsmeting ( inclusief rapport) verzorgen, om te bepalen of uw ventilatiesysteem aan de minimum eisen voldoet. Het kan zijn dat na het afstellen van de ventielen en het reinigen van de ventilator, uw oude ventilator er weer geruime tijd tegenaan kan.
Heeft u aan de buitenzijde van uw entree een verouderd bellen tableau zitten met verroeste beldrukkers en verouderd metalen paneel?
Dan kan  Elektrotechnisch Bureau Kwanten BV deze voor u vervangen door een op maat gemaakt en strak afgewerkt RVS bellenpaneel, voorzien van naamkaarthouders in verschillende looks/ kleurvarianten.

Ook bij u als particulier kan de stroom wel eens uitvallen.
Dit kan ook op zondagmiddag gebeuren of op eerste paasdag.
U kunt bij ons een meldkamercontract afsluiten tegen een gering bedrag per jaar en wij staan 24 uur per dag voor u klaar om u zonder voorrijkosten te helpen.
Overige voordelen zijn dat u korting krijgt op inspecties en materialen.
Heeft u interesse? klik op CONTACT en stuur ons een bericht.

Ook voor vastgoedbeheer maatschappijen, woningcorporaties en Verenigingen van eigenaren kunnen wij een totaal service pakket bieden .
Men hoeft ons slechts per fax of mail een opdracht te zenden met daarin opgegeven de urgentie code, adres, naam en telefoonnummer van de bewoner of contactpersoon en onze service coördinator zorgt ervoor dat de contactpersoon of bewoner gebeld wordt en dat de klacht afgewikkeld wordt.
De urgentie code welke afgesproken is tussen de opdrachtgever en Elektrotechnisch Bureau Kwanten BV bepaalt de snelheid van handelen.
Uiteraard zijn vele goede afspraken mogelijk.
Wij staan borg voor goede terugkoppeling bij problemen of budgetoverschrijding.

In appartementen complexen of entrees van kantoorgebouwen, kan Elektrotechnisch Bureau Kwanten BV voor u een toegangscontrole systeem aanleggen  De mogelijkheden zijn: * Middels een persoonsgebonden toegangscode. ( de bezoekers die een code hebben , toetsen deze in op een code tableau, nabij de toegangsdeur en de deur gaat automatisch open)
* Middels een druppelaar systeem. ( de bezoekers die een zogenaamde druppelaar hebben , houden deze druppelaar ( sleutelhanger) tegen een kunststof lezer, nabij de toegangsdeur en de deur gaat automatisch open)
* Middels een kaartlezer systeem. ( de bezoekers die een kaart hebben , houden deze kaart tegen een kaartlezer, nabij de toegangsdeur en de deur gaat automatisch open)
Diverse systemen zijn zelfs leverbaar in combinatie met op de telefoon in toetsbare codes, waarmee de deur bediend kan worden. Indien een bewoner zijn kaart of druppelaar / sleutelhanger verliest, kan de beheerder gemakkelijk de code uit de lezer verwijderen, zodat onbevoegden geen gebruik van het systeem kunnen maken.

Ook in de tuin staan wij ons mannetje en kunnen we alle soorten verlichting aansluiten.
Wij denken dan aan lantaarnpalen, wandverlichting of grondspots.
Tevens verzorgen wij de totale bekabeling en schakeling van deze verlichting.
We kunnen dus loopverlichting aanleggen ( grondspots), schrikverlichting zoals felle halogeen verlichting achter bewegingssensoren of schemerschakeling of sfeerverlichting middels mooie decoratieve armaturen.
Terras of tuin verwarming kunnen wij ook compleet verzorgen inclusief voedingsleiding en bediening.
Op diverse plaatsen kunnen wij al dan niet geschakelde wandcontactdozen plaatsen t.b.v. barbecue, vijverpompen, verlichting of algemene werkzaamheden.

Video intercom

Voor elektrotechnische voorzieningen, zoals een video intercom installatie met camera staan wij voor u klaar met deskundig personeel en de juiste apparatuur.

Video intercom voor veiligheid en gemak

Veel mensen hebben geen direct zicht op hun voordeur. Woont u in een appartement of heeft u een lange oprijlaan, zonder zicht op uw voordeur? Voor de veiligheid van u en uw naasten kan een video intercom installatie met camera dan een bijzonder goed idee zijn. 

Een intercom met  monitor is bovendien heel gemakkelijk, omdat u meteen kunt zien wie er voor de deur staat. Niet alleen voor de veiligheid, ook voor het gemak is een monitor in de woning met camera bij de entreedeur dus een prima aanschaf als u geen zicht heeft op uw voordeur. U kunt tevens van afstand uw deur openen.

Deskundige installatie

De installatie van een intercomsysteem is een specialistisch karwei dat u het beste aan een deskundig bedrijf kunt overlaten. Wij kunnen uw systeem snel en netjes installeren, zodat u er geen omkijken naar heeft. U kunt rekenen op de deskundigheid van onze medewerkers, die bovendien netjes en snel de klus voor u klaren.
Advies Misschien heeft u eerst nog advies nodig over de aan te schaffen installatie. Het is tenslotte een installatie die u niet elke dag aanschaft en laat installeren. Natuurlijk staan wij ook hiervoor voor u klaar. Indien nodig doen wij een opname ter plaatse. Neemt u gerust contact op met uw vragen. Wij zullen u graag te woord staan, uw vragen beantwoorden en u adviseren over de voor u meest geschikte video intercom. Vervolgens kunt u de aanleg ook aan ons overlaten.
Betreffende videofoon installaties kunnen wij voor u storingen oplossen en onderdelen vervangen.
Wij kunnen ook voor u de totale verouderde videofoon installatie vervangen voor een modern digitaal of analoog systeem.
Dit systeem bestaat uit een spreek luisterpost bij de entree en in de appartementen een monitor.
Vaak dien je dan ook oude kabel te verwijderen en nieuwe systeemkabel aan te leggen.
Ook kunnen wij bijvoorbeeld een installatie voorbereiden op videofoon.
Dit heeft als voordeel dat een installatie relatief goedkoop is en dat alleen een bewoner die een monitor wil iets moet bijbetalen.
In deze situatie plaatsen wij buiten een spreek luisterpost met camera bij de entrees en in de appartementen een intercom toestel.
Buitenposten kunnen zowel standaard als vandalisme bestendig worden uitgevoerd.
Ook kunnen wij lezer modules t.p.v. de entree voor u aanbrengen. ( dit is een lezer module, waarbij de bewoner een kaart of elektronische sleutel tot zijn beschikking krijgt.)
Naast toegangscontrole systemen zijn ook elektronische naamregisters door ons te leveren en aan te sluiten. ( hierdoor zijn er geen beldrukkers meer nodig nabij de entree)
Wij werken met diverse goede A merken en staan borg voor goede kwaliteit en nazorg.

Uiteraard zijn wij in staat, om ook volledige woningen welke gerenoveerd of zelfs nieuw gebouwd worden van een goede,veilige en degelijke installatie te voorzien. Wij kunnen alle voorkomende installaties in woningen verzorgen.
U moet hierbij denken aan:

* Mechanische ventilatie
* Elektrische vloerverwarming
* Domotica systemen
* Tuinverlichting
* Camera bewaking
* Videofoon installaties
* Data en telefonie
* Televisie aansluitingen
* Bekabeling en leidingsystemen t.b.v. alarm installaties.


Elektrotechnisch Bureau Kwanten BV gaat nu ook zijn naam vestigen als duurzame installateur.
Door de samenwerking met een  dakdekkersbedrijf, zijn wij niet alleen in staat in de woning zonnepanelen op een goede degelijke manier aan te sluiten, maar kunnen wij ze ook op uw dak vakkundig bevestigen. 
Wij zorgen dus  zowel op uw dak als in uw huis / pand voor vakmanschap.
Veiligheid gaat bij ons boven alles.
De bekabeling in uw woning wordt veilig en deugdelijk aangelegd.
Zit uw financieel wat krapper bij kas, is dat bij ons ook geen probleem, daar wij een financiering op maat kunnen leveren.
Hierdoor kunt u tegen geringe kosten toch zonnepanelen op uw dak laten leggen.
Uiteraard is dit extra voordelig, daar u naast uw aflossing, maandelijks al verdient middels de terugwinning van uw energie, waardoor uw maandbedrag bij uw energieleverancier naar beneden gaat.
Het is dus heel simpel, aan de ene kant betaalt u een klein bedrag per maand en aan de andere kant verdient u een klein bedrag.
Uiteraard zijn er combinaties mogelijk met bij voorbeeld zonneboilers etc.